Sök nyskaparstipendiet!

SÖK NYSKAPARSTIPENDIET!

Som medlem i Nyskaparna kan du söka Nyskaparstipendiet på 10 000 kronor.  Stipendiet är till för dig som ännu inte hunnit etablera dig i musikbranschen, till exempel du som går, eller nyligen avslutat en utbildning. Stipendiet kommer delas ut ungefär en gång i månaden resten av 2017, och är del av en specialsatsning på musikskapare som ännu inte är etablerade i musikbranschen. 


Foto: SKAP

SÅHÄR SÖKER DU: 

1. Bli medlem i Nyskaparna. Det gör du enkelt, genom att sajna upp dig på Nyskaparnas nyhetsbrev HÄR. Det är helt kostnadsfritt.
2. Ansökan ska innehålla: ett personligt brev med musikaliskt cv och en kort beskrivning vad du skall använda pengarna till, samt länkar till din musik. 
OBS! För att underlätta hanteringen vill vi att du skickar ansökan både i ett mejl och i en bifogad pdf, och att du skickar musiken i en länk och inte som en bifogad ljudfil.

Maila din ansökan till nyskaparstipendiet [at] skap.se

Om Nyskaparstipendiet: 
Nyskaparstipendiet vänder sig till musikskapare som ännu inte hunnit etablera sig i musikbranschen, till exempel du som går, eller nyligen avslutat en utbildning. I urvalet eftersträvar stipendiekommittén  geremässig bredd och spridning, så väl som demografisk och geografisk bredd och spridning. 
Detta är ansökningsdatumen för 2017:

18 juni
20 augusti
17 september
15 oktober
12 november
17 december