Listening Room International Songwriters Retreat

SKAP tipsar om: Listening Room International Songwriters Retreat på Gotland, Holmhällar, 4 -11 Maj 2014.
 
Nu är det dags igen för ett nytt  Songwriters Retreat på Gotland! De tidigare  åren har blivit en succé, med nöjda deltagare och många nya samarbetsprojekt, turnéer och skivinspelningar. Detta års veckolånga retreat kommer att samla ca 20 professionella låtskrivare från Europa och USA och vara fokuserad på inspiration, co-writing och utvecklandet av ditt musikaliska konstnärskap.  

Deltagare från tidigare evenemang har genom de kontakter de skapat under co-writing-retreaten, spelat in skivor och turnerat i USA och i andra länder, och många av de samskrivna sånger som har skapats har hamnat på utgivna skivor.   

Kostnaden för deltagarna är 8.500 SEK. Som SKAP-medlem får du 500 kr rabatt.  

Priset inkluderar ett delat rum med dusch, plus ett litet enkelt kök, frukostbuffé, en god lunch och en trerättersmiddag varje dag på pensionat Holmhällar på södra Gotland. (Boende i enkelrum är också möjligt för en extra kostnad).   

Vi bjuder varje år in minst en professionell låtskrivare som medverkar i co-writes och alla aktiviteter. I år kommer Mikael Rickfors, välkänd både som artist och låtskrivare.Vi har även Kaliforniska Janni Littlepage som gäst. Janni har lång erfarenhet som låtskrivare och ett stort kontaktnät med den amerikanska låtskrivareliten.  

INNEHÅLL:  

Songcircles:  
Varje dag samlas deltagarna i en cirkel och spelar upp sånger för varandra, skrivna tidigare eller i co-writes under kursen.  

Assigned co-writes:  
Med hjälp av deltagarnas önskemål delar Brett Perkins in låtskrivarna i låtskrivarpar, den största delen av dagen ägnas åt att skriva tillsammans. Materialet spelas upp i songcircles .  

Body and voice warmup:  
Eva Hillered leder varje dag en röstuppvärmning, som inkluderar andning och avspänning.  

Morning Circle:  
Annika Fehling leder en daglig välkomst-cirkel.  

One to one consultations:  
Brett Perkins, Annika Fehling och Eva Hillered kommer under veckan också erbjuda deltagarna privata konsultationer som rör karriär och låtskriveri.  

Listening room concerts:  
En officiell konsert kommer att ske i slutet av veckan.  

Föreläsning varvat med skrivövning:  
Eva Hillered, föreläser runt något av ämnena i sin  bok ”Lathund för Låtskrivare”     


INFORMATION OCH ANMÄLAN:
För att säkra en plats behöver vi höra skriftligen från dig:

Brett Perkins   brettperkinsdk [at] gmail.com  
Annika Fehling   annika [at] annikafehling.com (0708- 46 72 03)

Mer information om denna och tidigare Listening Room International Songwriters Retreats som hålls i Danmark, Irland och USA finns att läsa om på www.listeningroomretreats.com

Datum: 
4 maj 2014 - 11 maj 2014

Fler händelser