Medlemsmöte Göteborg

10 november är det dags för medlemsmöte i Göteborg. Vi hälsar dig varmt välkommen att träffa dina musikskaparkolleger, SKAP:s ordförande, ledamöter från styrelsen och kanslipersonal!

Vi tar första spadtaget för en kommande kampanj för rättvisa villkor för musikskapare. Redan i detta startskede vill vi ha din input om vad vi musikskapare menar med rättvisa, i fråga om till exempel ersättningsnivåer och avtalsvillkor. Tyck till, delta i utformningen av kampanjen och var med och påverka din framtid.    

Dessutom får du information om centrala aktiviteter i SKAP:s verksamhet, hur planen ser ut för 2015, och vad som är bra för dig som är musikskapare att veta om SKAP:s arbete för dina villkor. 

Något från agendan:

  • Vad händer med dina rättigheter när EU vill förändra upphovsrätten?
  • Finns det en framtid för kollektiv förvaltning, eller gäller snart bara "starkast vinner"?
  • Historiskt har USA påverkat oss och vår musik i hög utsträckning. Nu sneglar de på oss och vill anamma vår upphovsrättsmodell. Ordförande Alfons Karabuda rapporterar från USA.

Kom och nätverka och utbilda dig i viktiga dagsaktuella frågor! Kvällen inleds med möte och sedan bjuder vi på något att äta och dricka.

GÖTEBORG: Måndag 10/11 kl. 18.30 på Elite Plaza, Västra Hamngatan 3
ANMÄLAN: Senast 5/11 till info [at] skap.se. Meddela om du har matallergier.

Välkommen!

Datum: 
10 november 2014

Ansvarig medlemsservice

Johan Hammarbäck

Ansvarig medlemsverksamhet samt pris- och stipendieverksamhet
E-post: 
johan.hammarback [at] skap.se
Telefon: 
08-783 88 39

Fler händelser