Stim Music Expo

Nu är det dags för Stim Music Expo på Münchenbryggeriet i Stockholm. I år bjuder SKAP på frågesport: Rätt och fel om din musik – en fartfylld frågesport om dina rättigheter med Ika Johannesson och Jonas Leksell. Välkommen den 3 november!

SKAP bjuder på frågesport kl. 10.15 i Stora hallen, "Rätt och fel om din musik med Ika och Jonas!". Var med och testa dina kunskaper om musikskapares rättigheter och tävla om ett par Beats Solo-hörlurar! Dessutom deltar SKAP:s ordförande Alfons Karabuda i paneldebatten "Kollektiv kontra friköpt musik".

Du hittar också SKAP hela dagen tillsammans med Stim, FST och Musikförläggarna i vår gemensamma lounge, där du kan vila fötterna en stund, prata med oss och få information om vad SKAP gör.

RÄTT OCH FEL OM DIN MUSIK!
Får vem som helst använda din musik utan lov hursomhelst? Vad gör du till exempel om du får reda på att din låt används för att föra fram politik du inte gillar? Och vad händer egentligen om du säljer din musik och förhandlar bort rättigheterna till den?

Testa dina kunskaper om vilka rättigheter du har som musikskapare i en fartfylld frågesport med Ika Johannesson och Jonas Leksell!

Mer om Stim Music Expo >>

#stimmusicexpo

Datum: 
3 november 2014

Fler händelser