We Are Songwriters – Welcome Party & Showcase

Unika röster, innovativa producenter och nytänkande låtskrivare. Sverige är fullt av talang. Men det behövs en plattform att ta sats ifrån om karriären ska få luft under vingarna. Vi är den plattformen. Med en stark koppling till förlag, musikbolag och branschorganisationer vill vi i We Are Songwriters skapa bättre förutsättningar för svenska musikskapare.

Genom workshops, seminarier och andra event lär vi dig hur branschen fungerar, och bygger en gemenskap som du alltid kan vända dig till. Är du osäker på ett avtal som känns lurigt och behöver råd? Då hjälper vi dig. Har monitorerna kraschat och du måste köpa nya? Vi vill hjälpa dig med det också!

Utan banbrytande musikskapare stannar musikvärlden. Därför vill vi få er att ta nästa steg, oavsett var ni befinner er i era karriärer. Istället för att lämna er musik åt sitt öde, bortglömd på en extern hårddisk i skrivbordslådan, jobbar vi tillsammans för att världen ska få höra den. Vi vill att ni ska göra det mesta av era talanger, för vi är en av er.

We Are Songwriters är ett initiativ från SKAP - Sveriges kompositörer och textförfattare - och Wilson Music och genomförs med stöd av STIMs promotionnämnd.

Mer information, anmälan och biljetter >>

Datum: 
29 oktober 2015