Ehrling Eliasson

EHRLING ELIASSON är en äkta Norrlänning, närmare bestämt från Ullånger mitt i hjärtat av Höga Kusten i Ångermanland. Han är en fullkomligt lysande gitarrist, en ackompanjatör av yppersta klass, vilket många sångare och instrumentalister fått åtnjuta, Hans-Erik Nääs (dragspelaren) som han turnerade med under en 10-årsperiod, Helen Sjöholm som han samarbetade med i många år och Alice Babs som gjorde sin jubileumsturné år 2004 med Ehrling som enda ackompanjatör.

Ehrling turnerar numera oftast tillsammans med TITTI SJÖBLOM, både i Sverige och utomlands. De samarbetar ofta med körer, storband, blås- och stråkorkestrar men för det mesta är det två röster och en gitarr som har klingat i våra kyrkor, konserthus och parker eller som underhåller vid företagsfester, stora som små, på svenska eller engelska med flera språkinslag efter behov.

KOMPOSITÖR AV POPULÄRMUSIK - har Ehrling varit under hela livet. Hans ord och toner finns idag i form av visor, schlager, pop och specialskrivna sånger för bröllop och begravning.

Andra medlemmar

26 april 2017
14 juli 2011
15 juni 2018