Titti Sjöblom

TITTI SJÖBLOM, började sjunga när hon var endast två år tillsammans med sin mamma Alice Babs och gjorde skivor, radio och TV under hela sin barndom.

Tittis musikalitet och mångsidighet har gjort att hon genom åren har framträtt med allt från barnvisor till jazz, schlager, visor och pop. Hon har turnerat med många av våra allra främsta musiker såsom Bengt Hallberg, Lasse Samuelson, Charlie Norman, Per-Erik Hallin, Kjell Öhman, Arne Domnérus, Rune Gustafsson och Lars Erstrand. Dessutom har det blivit runt hundratalet TV framträdanden, bl a en serie egna barnprogram samt ett otal singlar, LP-skivor och CD. Inte mindre än tre gånger har Titti gjort succé i TV-programmet ”Så ska det låta”!

Titti och maken, gitarristen och sångaren EHRLING ELIASSON turnerar numera flitigt i Sverige och utomlands. De samarbetar ofta med körer, storband, blås- och stråkorkestrar men för det mesta är det två röster och en gitarr som har klingat i våra kyrkor, konserthus och parker eller som underhåller vid företagsfester, stora som små, på svenska eller engelska med flera språkinslag efter behov.

KOMPOSITÖR AV POPULÄRMUSIK, har Titti varit sedan början av 1970-talet! Även i komponerandet handlar det om jazz, barnvisor, visor, schlager och pop - i ord och ton - sånger som legat 1:a på Svensktoppen, sånger som varit vinjetter i TV-program, sånger som givits ut i barnböcker i t.ex. Finland, sånger som framförts av andra grupper och artister och körer - men mest om sånger som Titti sjunger själv - LIVE.

Andra medlemmar

13 september 2017
14 juli 2011
29 juni 2018