Skap arrangerar kontinuerligt workshops, seminarier och utbildningar inom upphovsrätt, avtal, musikbransch och hur man får livet som musikskapare att gå ihop, både i helt egen regi men ofta tillsammans med andra specialister. Nedan är ett par av våra återkommande utbildningar, för en översikt på kommande evenemang, titta på vår kalender.

Din musikbusiness

Din musikbusiness initierades av journalisten Ametist Azordegan och Skaps jurist Andreas Wendén och är ett evenemang som gått av stapeln årligen sen 2013. I september 2020 kommer det att växa sig ännu större då vi introducerar Din Musikbusiness Summit – en heldagsevent på med workshops, seminarier och festligheter på fantastiska Färgfabriken i Liljeholmen.

Din musikbusiness hemsida kan du signa upp dig för nyhetsbrev och om du följer dess Instagram får du löpande matnyttig information kring upphovsrätt, avtal och andra saker som du som musikskapare inte kan vara utan. Prenumerera och följ omedelbart!

Nedan hittar du en lista på de samtal vi hittills genomfört, som filmats och lagts upp i sin oredigerade helhet på Din musikbusiness-kanalen på Skaps Vimeo. Varje tillfälle har även innehållit ett up to date-samtal mellan Ametist och Andreas (och ibland gäster!) kring avtals- och upphovsrätt.

Din Musikbusiness gäster (klicka på respektive namn för att se intervjun på Vimeo!)
2019: Silvana Imam, Astma & Rocwell
2018: Rebecca & Fiona, Pato Pooh och Kristian Riffo
2017: Matte Caliste, Babak Azarmi, Min Stora Sorg
2015: Oskar Linnros, Sarah Dawn Finer, Vic Vem, Titiyo
2014: Petter, Supreme
2013: Amir Chamdin, Salla Salazar