Skap arrangerar kontinuerligt workshops, seminarier och utbildningar inom upphovsrätt, avtal, musikbransch och hur man får livet som musikskapare att gå ihop, både i helt egen regi men ofta tillsammans med andra specialister. Nedan är ett par av våra återkommande utbildningar, för en översikt på kommande evenemang, titta på vår kalender.

Under 2020 inleder Skap en offensiv satsning på mer utbildningar för våra medlemmars nytta och undersöker just nu vilka behov och önskemål som finns hos medlemmarna. Önskar du mer information eller vill rekommendera en utbildare, kurs eller dylikt: e-maila oss gärna på info@skap.se och dela med dig!

Din musikbusiness

Din musikbusiness initierades av journalisten Ametist Azordegan och Skaps jurist Andreas Wendén och är ett evenemang som gått av stapeln årligen sen 2013. I september 2020 kommer det att växa sig ännu större då vi introducerar Din Musikbusiness Summit – en heldagsevent på med workshops, seminarier och festligheter på fantastiska Färgfabriken i Liljeholmen. Lär mer här!

Samarbete med Transit kulturinkubator

Under 2020 inleder Skap ett samarbete med Transit Kulturinkubator som håller till på Konstfack och erbjuder inkubatorplatser åt kulturskapare från alla discipliner. De är experter på kreativ process och att skapa en hållbar affär kring sitt konstnärsskap utan att göra avkall på kvalitet och integritet. Digitala workshops har påbörjats och så under andra halvan av 2020 kommer vi att genomföra ett antal fysiska workshops förutsatt att det är genomförbart enligt Folkhälsomyndigheten.