Ansök om vistelser i SKAP:s lägenheter i Paris och Almuñécar

Alla medlemmar kan ansöka om att kostnadsfritt bo i SKAP:s lägenheter i Paris och Almuñécar i två veckor.

Regler för tilldelning: Den medlem som har det tidigaste anslutningsåret äger företräde. Vid samma anslutningsår har den äldste medlemmen företräde. När man lånat lägenheten en period och ansöker igen hamnar man efter förstagångsresenärer i kön av sökande.

Paris

SKAP:s lägenhet ligger på Avenue Junot - en lugn och trevlig gata i hjärtat av Montmartre, Paris 18:e arrondissemang. Från den franska balkongen har man utsikt över den trädkantade avenyn. Det finns hiss i fastigheten och det är gångavstånd till metron. I området ligger många caféer, restauranter och butiker.

Lägenheten är om drygt 30 kvadratmeter och består av en liten hall, ett rum med sängskåp, soffa och matbord, badrum med dusch och ett litet kök med kokvrå. Lägenheten är perfekt för 1-2 personer. Vidare finns det mesta som finns i ett vanligt hem; lakan, handdukar, städutrustning, köksinventarier och så vidare.

Bytesdag är torsdagar och lägenheten lånas ut i tvåveckors-perioder.

Obs! Sista ansökningsdag är 18 maj

Almuñécar

SKAP:s lägenhet ligger i Almuñécar - en liten stad vid kusten i södra Spanien. Den ligger i skydd av Sierra Nevada, vilket ger platsen ett nästan subtropiskt klimat och en vintertemperatur jämförbar med maj/juni i mellansverige.

I bostadsområdet El Paraiso cirka 2 km öster om Almuñécar äger SKAP en lägenhet med vardagsrum, två sovrum med två sängar i varje rum, fullt utrustat kök, badrum och balkong mot sydväst med utsikt över bergen, havet och den omgivande bebyggelsen.

Det finns dessutom inspelningsutrustning bestående av en digitalporta ett externt ljudkort (om man tar med sig egen dator). Det finns även mikrofoner, gitarr, dragspel och ett digitalpiano.

Lägenheten ligger på femte våningen i ett terrasshus. Det är femtio meter till en av badstränderna. Tycker man att den är för liten så kan man välja annan lämplig badplats på den milslånga stranden öster och väster om staden.

Bytesdag är lördagar och lägenheten lånas ut i tvåveckors-perioder.

Obs! Sista ansökningsdag är 18 maj

Publicerad: 
4 maj, 2009
Publicerad i: 
Medlemsservice