Medlemskväll i Bucky Dome 3 september

Som musikskapare arbetar man nästan alltid gränsöverskridande på ett eller annat sätt. Musik förekommer också ofta i sammanhang som är större än musiken själv, som ett stöd för en annan konstform – i film, på scen och så vidare. Men hur ofta möts konstformer över gränserna på lika villkor? 

SKAP-medlemmen Cecilia Klingspor har gjort det till sitt ämne på sin master i komposition Intermedia på Musikhögskolan. Ett av resultaten blev Lullaby, en popkomposition som möter samtida dans, film och ljud i en gränsöverskridande föreställning. Nu får du som är medlem i SKAP chansen att uppleva Lullaby och samtidigt träffa andra SKAP-medlemmar i en kreativ och unik miljö innan den stänger 9 september.

Gränsöverskridande möten och mötesplatser
Lullaby spelas i Bucky Dome i Museernas trädgård på Skeppsholmen. Bucky Dome är återskapad efter den paviljong som blev en öppen mötesplats för stockholmarna 1971. Lullaby har lekfullt vuxit fram i samarbete mellan olika kreatörer. Alla som medverkar tillför och skapar i den 70-talsanda som Bucky Dome vill återuppväcka.

Under kvällen berättar bl.a. Bengt Carling, initiativtagare till Bucky Dome, Bengt Berger, programansvarig, Jonas Olsson från Arkitekturmuseet, Ulla-Carin Nyquist, SKAP-medlem tillika dramaturg om gränsöverskridande kreativa möten och mötesplatser.  Efter föreställningen finns utrymme för öppen diskussion.

Därefter tar kvällens mingel vid, där du får träffa andra SKAP-medlemmar och även kan fortsätta samtalet med de som medverkat på scen. SKAP bjuder på vin och tilltugg. 

Tid: Måndag 3 september kl. 18.00 - 21.00
Plats: Bucky Dome, Museernas trädgård, Skeppsholmen

Anmäl dig senast 29 augusti till info [at] skap [dot] se eller till 08-783 88 39. 

SKAP erbjuder ett resebidrag upp till 1200 kronor för medlemmar med över 10 mils resväg.

Medverkande i Lullaby
Örjan Högberg, Cecilia Klingspor, Johanna Lindh, Emma Nordenstam, Fred Saboonchi, Rikard Svensson, Mattias Helldén, Lennart Malmer.

Mer om Bucky Dome
Läs mer om Bucky Dome: http://www.modernamuseet.se/Stockholm/Program/Bucky-Dome/

Hitta hit
Buss 65 från T-Centralen till Skeppsholmen

Publicerad: 
16 augusti, 2012
Publicerad i: 
Medlemsservice