Låtskrivarworkshop i Malmö 3-6 december

Tillsammans med Kulturkraft Syd och Musikförläggarna arrangerar SKAP en låtskrivarworkshop i Malmö 3-6 december. Under workshopen arbetar deltagarna i team med att komponera och färdigställa låtar utifrån song-briefs från musikförlag. Workshopen vänder sig till professionella kompositörer, musiker, musikproducenter m.fl. med syftet att deltagarna får känna på hur det är att arbeta med att skriva musik för en såväl nationell som internationell marknad. Praktiskt arbete varvas med föreläsningar och coachning.

Workshopen innebär en utmärkt chans få att lära känna och samarbeta med andra låtskrivare i regionen och samtidigt få möjligheten att spela in resultatet och dessutom pitcha resultatet till musikförlag och skivbolagsrepresentanter.

Medverkande

Workshopledare: Christopher Dominique, grammisnominerad låtskrivare, musiker och producent.

Workshop-mentor/inspiratör: Peter Morén, internationellt framgångsrik låtskrivare/producent/artist med mångårig erfarenhet från branschen.

Musikförläggare/feedback: Lars Wiggman, välkänd profil i den svenska förlagsbranschen efter först 32 år hos Air Chrysalis Scandinavia (tidigare Air Music) och därefter nästan sex år som VD för Bonnier Music Publishing. Numera driver han sitt eget bolag MARS MUSIC.

Sista anmälningsdag är 20 november. För mer information och anmälan, besök http://kulturkraftsyd.se/c44-songwriting-workshop/

För frågor, kontakta robert [at] kulturkraftsyd [dot] se (Robert Karlsson) på Kulturkraft Syd.

SKAP-medlemmar har en viss förtur som deltagare. Använd kommentarsfältet i anmälningsformuläret för att berätta om du är medlem i SKAP eller om du har någon annan specifik motivering till varför just du skall få delta.

Publicerad: 
7 november, 2012
Publicerad i: 
Medlemsservice