Ännu fler medlemsaktiviteter på väg!

Du som är medlem i SKAP kan ta del av utbildningar, nätverks- och tematräffar, medlemskvällar och dessutom delta i föreningens arbete vid projekt- och arbetsmöten. Utbudet av aktiviteter har vuxit genom åren – under 2015 blir de inte färre.

För att öka utbudet och dessutom få spridning på aktiviteterna över landet, kan sedan ett par år SKAP-medlemmar själva föreslå medlemsaktiviteter genom att vända sig till kansliet. En som gjort det är Ulla-Carin Nyquist. Två av hennes idéer som kommer att genomföras under 2015 är medlemskvällar med tema New York respektive dataspel och musik till dataspel.

– Det har varit givande med den bredd av evenemang som SKAP-medlemmar har kunnat ta del av under årens lopp. Sen medlemsmötet i höstas har jag pratat med flera medlemmar som haft förslag på aktiviteter och här är två av dom förslag som vi kom fram till. Det är alltid enklare och roligare att bolla idéer tillsammans, säger Ulla-Carin Nyquist.

Vid New York-kvällen är syftet att de medlemmar som är förstagångsresenärer till SKAP:s lägenhet i New York får möjlighet att ta del av tidigare resenärers erfarenheter från vistelsen där. Under de snart två år SKAP har haft lägenheten i New York har ett 40-tal medlemmar utnyttjat möjligheten till arbete och rekreation där. Hur fungerar det rent praktiskt att arbeta i lägenheten? Vad bör man som musikskapare inte missa under vistelsen?

På motsvarande sätt kan du som medlem vid dataspelskvällen nätverka och utväxla erfarenheter med andra, undersöka processen bakom musik till dataspel och diskutera hur idéer och upplägg till dataspel tas fram.

Nu pågår arbetet att planera träffarna närmare och fastställa datum. Inbjudan kommer i medlemsbrevet!

Har du en idé om medlemsaktivitet? Hör av dig till ansvarig för medlemsverksamheten, kontaktuppgifter nedan!

Publicerad: 
3 mars, 2015
Publicerad i: 
Medlemsservice

Johan Hammarbäck

Ansvarig medlemsverksamhet samt pris- och stipendieverksamhet
E-post: 
johan.hammarback [at] skap.se
Telefon: 
08-783 88 39