SKAP-Nytt Våren 2015: Julia Spada bryter upp

Efter flera samarbeten med några av svensk hip-hops frontfigurer satsar Julia Spada nu på egna bandet Breakup. Men hur ser artistlivet ut när rampljuset är släckt?

– Det viktiga i mitt yrke är att något blir gjort, det spelar ingen roll när det blir gjort, berättar hon för SKAP-Nytts hemma hos-reporter Olov Östlund.

I dagarna skickas SKAP-Nytt ut till prenumeranterna, som vanligt laddat med intressant och nyttig läsning för alla som följer arbetet för musikskapares villkor i Sverige.

I vårnumret av SKAP-Nytt 2015 läser du om Striden om streamingen, Kompositörerna som fick rätt mot Bonnier och SVT, Creators Conference 2015, Kollektivets kraft och möter förutom Julia Spada också Monica Dominique, Systraskap, Andreas Mattsson, Emil Svanängen, Maria MarcusMagnus Kaxe och många fler svenska musikskapare.

HEMMA HOS: VAD GÖR JULIA SPADA 2025?

SKAP-NYTT är tidningen som både vänder sig till dig som är musikskapare och till alla andra som är intresserade av att följa arbetet för musikskapares villkor i Sverige. Förutom musikskapare läser även beslutsfattare i musikbranschen och politiken SKAP-Nytt, liksom andra kulturskapare, journalister och studerande.

Du kan både prenumerera på SKAP-Nytt och ladda ned den här på SKAP.se >>

SKAP-Nytt 2015 1

- Hemma hos Julia Spada
- Medlemmar fick rätt mot Bonnier och SVT
- SPECIALEN: Striden om streamingen
- Tidal tar betalt för kvalitet
- Alfons möter Karsten och Kjell-Åke
- SKAP 2025: Mentorsprogram på schemat
- Creators Conference 2015
- SKAP-profilen: Möt Monica Dominique
- Xenia, Didrik, Cissi och många fler nya medlemmar
- Expertfrågan – om ideell rätt

SKAP-Nytt 2015 1