Kompositionsworkshop: Ansök om Stockholm Folk FeedBack!

Missa inte att ansöka om att få vara med på Stockholm Folk FeedBack – Kompositionsworkshop, genremöte och gig!

Fredag den 7 augusti, under inledningen av Stockholm Folk Festival på Hesselby Slott, arrangerar SKAP med stöd av Stims promotionnämnd och i samarbete med Stockholm Folk Festival kompositionsworkshopen Stockholm Folk FeedBack.   

Tolv kompositörer från olika musikaliska bakgrunder möts under en dag med sina instrument och skriver musik i team om tre. De har ungefär en timme på sig. Sedan är det dags att skifta konstellation. På kvällen spelar grupperna upp sina låtar inför en feed back-panel bestående av Tomas Ledin, Emilia Amper, Lena Willemark, och Rigmor Gustafsson. Här får man också möjlighet att prata om låtarna och sitt sätt att skriva musik, med panelen och med varandra.   

Stockholm Folk Festival öppnar portarna tidig kväll och uppspelningen sker på en öppen scen. Så det kan mycket väl komma en intresserad publik som vill lyssna på de speed-komponerade alstren!  

Visst låter det lite läskigt?! Och visst låter det roligt och utvecklande! Vill du utmana dig själv och ditt komponerande en experimentfylld högsommardag – anmäl ditt intresse! Skriv ett mail där du berättar vem du är, lite om vad du gjort och framför allt varför du vill vara med. Skicka också länkar till musik som du skrivit och spelat (maila mp3:or om du inte har några låtar på webben).  

Urvalet görs på så sätt att det blir ett så genreöverskridande gäng kompositörer som möjligt.  

Moderator och projektledare: Ulf Gruvberg
Låtskrivarcoach: Michael Blair  

SÅ ANSÖKER DU
Skicka ansökan till stockholmfolkfeedback [at] skap.se senast tisdag 23 juni!

Publicerad: 
30 maj, 2015
Publicerad i: 
Medlemsservice

Johan Hammarbäck

Ansvarig medlemsverksamhet samt pris- och stipendieverksamhet
E-post: 
johan.hammarback [at] skap.se
Telefon: 
08-783 88 39