Välkommen på medlemsmöten i Göteborg och Stockholm

Nu är höstens musikaliska höjdpunkter äntligen här – först ut är som meddelats Malmö, nu släpper vi information om Göteborg och Stockholm! Du som är medlem i SKAP välkomnas till en kväll fylld av god mat och lokalproducerad musik i goda vänners lag.

GÖTEBORG 5/10
Dags för höstens musikaliska höjdpunkt i Göteborg! Du som är medlem i SKAP välkomnas härmed till en kväll fylld av god mat och lokalproducerad musik i ledning av kapellmästare Fabian Kallerdahl med vänner. 

Under kvällen delas SKAP-stipendier ut till välförtjänta kompositörer och textförfattare, och ordförande Alfons Karabuda presenterar tillsammans med styrelseledamöter och kansli vad som händer nu och framöver i föreningens verksamhet.

Ta med dig en kollega som du tycker borde vara med i SKAP och fira in hösten tillsammans med dina musikskaparkollegor! 

5 oktober kl. 19.00
Pustervik Matsalen, Järntorgsgatan 12, Göteborg
Anmäl dig senast 28 september >>STOCKHOLM 8/10
Den 8 oktober firar vi våra upphovspersoner med livemusik, stipendier och god mat på Bar Brooklyn i Stockholm. Kom och träffa dina kollegor och dansa in hösten med oss! 

Under kvällen delas SKAP-stipendier och priser ut till välförtjänta kompositörer och textförfattare. Det bjuds svårt svängig livemusik med Damn! 

Ordförande Alfons Karabuda presenterar tillsammans med styrelseledamöter och kansli vad som händer nu och framöver i föreningens verksamhet.

8 oktober kl. 19.00 
Bar Brooklyn, Hornstulls strand 4, Stockholm 
Anmäl dig senast 1 oktober >>

Medlemmar med över 10 mils resväg kan ansöka om resebidrag >>

Publicerad: 
7 september, 2015
Publicerad i: 
Medlemsservice

Johan Hammarbäck

Ansvarig medlemsverksamhet samt pris- och stipendieverksamhet
E-post: 
johan.hammarback [at] skap.se
Telefon: 
08-783 88 39