Workshop: Hur får jag ut mer av min konstnärliga process?

Välkommen på workshop i Rosendals Trädgård 19 september, kl. 12.00-17.00! ANMÄLAN >>

När äpplena mognar ordnar SKAP en workshop i en av Stockholms vackraste platser, Rosendals Trädgård. Som musikskapare och textförfattare har man nytta av att vara påhittig och innovativ, man använder sig av tankar, känslor och kroppsliga minnen. Men hur utmanar man sig själv för att komma vidare i sitt skapande? I workshopen den 19 september får du värdefulla  redskap för att fördjupa och utveckla ditt konstnärskap. Initiativet har tagits av låtskrivaren och SKAP-medlemmen Cecilia Klingspor, just nu student på Svarta Speglar, en magisterutbildning i konstnärlig självreflektion på  STDH (Konstnärliga högskolan). Idén är att skapa utifrån en fysisk plats och få inspiration från det som är som är omkring dig med lekfulla metoder, nya tankar och intryck.

 - Med workshopen vill vi bjuda på några timmar då man kan fokusera på sitt konstnärskap och strunta i den färdiga produkten. Att använda mig av lekfulla övningar med platsen som utgångspunkt har jag i mitt skapande och som låtskrivare verkligen haft glädje av, säger Cecilia Klingspor.

Workshopledare är Aleksandra Czarnecki Plaude från STDH, lektor i rörelsegestaltning och rytmik. Verksam även som teaterkoreograf, scenkonstnär och pianist med senaste produktioner på Dramaten: Brev från Eric Ericson, Paradisets barn, Titta livet - en lek.

VAR: Rosendals Trädgård
NÄR: Måndag 19 september kl 12.00-17.00

Workshopen äger rum både ute och inne, med trädgården som inspiration. SKAP bjuder på soppa och äppelcider. Kläder efter väder. Välkommen!

ANMÄLAN >>

Publicerad: 
2 september, 2016
Publicerad i: 
Medlemsservice