SKAP startar frukostföreläsningar

I vår startar SKAP:s frukostklubb, inspirationsföreläsningar i Stimhuset vardagar mellan klockan nio och tio på morgonen. Vi frågar Gilda Romero, kommunikationschef på SKAP – vad tanken är med SKAP:s frukostklubb?

- Frukostföreläsningar ett populärt föreläsningsformat, jag brukar själv ofta gå på frukostföreläsningar. Många uppskattar formatet eftersom man får sig inspiration och insikter till livs på morgonen, utan att det behöver ta så många timmar i anspråk. Många har ju till exempel jobb och studier att gå till.

Vilka kommer föreläsa?
- Det kommer att vara allt ifrån representanter från företag som på ett eller annat sätt jobbar med musikskapare i sin affärsverksamhet. Eller inspirerande musikskapare som vill dela med sig av sina erfarenheter och perspektiv. Tanken SKAP:s frukostklubb ska ligga i framkant vad gäller ämnesval och gäster, i frukostklubben kan vi snabbt plocka upp ämnen som är dagsaktuella för musikskapare.

Vilka får komma på frukostklubben och när sätter den igång?
- Vi kommer bjuda in SKAP-medlemmar och medlemmar i Nyskaparnätverket, men alla intresserade är givetvis välkomna. Enda begränsningen är antalet platser, så först till kvarn gäller. Vi kommer uppdatera löpande på vår webb och sociala medier om föreläsare och datum, så håll utkik där. Och jag vill också uppmana våra medlemmar att höra av sig till mig med förslag på föreläsare!

Publicerad: 
27 april, 2017
Publicerad i: 
Medlemsservice