Kom och jobba på SKAP!

Kom och jobba på SKAP!

Vill du vara med och skapa morgondagens musikbransch? Kom och jobba på SKAP! Just nu söker vi en administratör/projektledare som kan förstärka vårt härliga team på SKAP:s kansli.


SKAP arbetar för Sveriges musikskapare och upphovspersonernas rättigheter. Varje år delar SKAP ut priser till musikskapare, bilden är tagen vid prisutdelning 2016. Foto Anna Huerta.
 
Om tjänsten:

Musiken har en central roll i människors liv och i samhället – på SKAP strävar vi efter att höja musikens och kulturens status, visa dess positiva kraft, värna om upphovspersonernas rättigheter och verka för musikalisk mångfald. 
Är du en strukturerad och inititativrik person med intresse av musikvärlden? Då kanske du är rätt person.

Vad innebär tjänsten?
Som administratör och projektledare är du den centrala länken i vår organisation - rollen erbjuder stor variation och kräver självständigt arbete och inititativförmåga. 

Vi söker en administratör och projektledare som kommer att ha en viktig del i planering, genomförande och uppföljning av SKAPs verksamhet. En noggrann administratör och kreativ projektledare som trivs med att arbeta mot uppsatta mål med hög leveranssäkerhet. På SKAP har vi många internationella kontakter vilket innebär att du i din roll behöver kunna formulera dig på svenska och engelska i både tal och skrift. 

Du kommer bland annat att:
•    Agera adminsitrativt stöd för SKAPs ordförande
•    Planera styrelsmöten tillsammans med ordförande och administrativ chef
•    Handlägga ärenden för bl a styrelse-, medlems- och årsmöten
•    Följa upp och implementera ärenden beslutade av styrelse och ordförande
•    Skriva protokoll vid olika typer av möten
•    Ansvara för och administrera medlemsregistering
•    Projektleda föreningens aktiviteter och events som exempelvis medlemsträffar, workshops och årsstämmor

SKAP sitter i fantastiska lokaler centralt i Stockholm. I rollen rapporterar du till ordförande.

Tjänstens omfattning är heltid.

Din bakgrund:
Du har minst 3 års relevant erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. För att lyckas i rollen trivs du med att arbeta nära dina kollegor i en mindre organisation. Då vi samarbetar i många frågor krävs det god samarbetsförmåga och även flexibilitet för att ibland agera snabbt på en uppgift. I övrigt ser vi att du är van användare av Officepaketet och att det är meriterande med kunskap om musikbranschen och upphovsrätt.  

Vi förväntar oss att du trivs i en roll där du får möjlighet att driva och ta egna initiativ till att utveckla och förbättra verksamheten. Det finns stora möjligheter att forma rollen och påverka ditt eget arbete. 

OM SKAP – Sveriges kompositörer och text författare:
SKAP är Sveriges intresseförening för yrkesverksamma kompositörer, textförfattare och bearbetare. SKAP bedriver påverkansarbete och är huvudman i Stim samt erbjuder medlemsservice. SKAP bedriver påverkansarbete i Sverige och i EU. Det viktigaste uppdraget är att värna upphovspersonernas rättigheter, främst upphovsrätt och yttrandefrihet och att verka för musikaliskt mångfald. Läs mer på www.skap.se.

Intresserad?
Välkommen med din ansökan bestående av CV och personligt brev. Vi ser fram emot att få din ansökan till ansokan [at] skap.se så snart som möjligt, men senast den 4 september. 

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Mårten Karlsson, Administrativ chef på 08-783 95 17 eller marten.karlsson [at] skap.se 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

 

 

 

 

 

Publicerad: 
14 augusti, 2017