Sök nyskaparstipendiet!

SÖK NYSKAPARSTIPENDIET!

Som medlem i Nyskaparna kan du söka Nyskaparstipendiet på 10 000 kronor.  Stipendiet är till för dig som ny musikskapare, till exempel du som går, eller nyligen avslutat en utbildning. Stipendiet kommer delas ut åtta gånger under 2018, och är del av en specialsatsning på musikskapare som ännu inte är etablerade i musikbranschen. 


Foto: SKAP

SÅHÄR SÖKER DU: 
 
Sista ansökningsdag var 31 oktober 2018. Vi återkommer med information om Nyskaparstipendiet för 2019.

1. Bli medlem i Nyskaparna. Det gör du enkelt, genom att sajna upp dig på Nyskaparnas nyhetsbrev HÄR. Det är helt kostnadsfritt.
2. Ansökan ska innehålla: ett personligt brev med musikaliskt cv och en kort beskrivning vad du skall använda pengarna till, samt länkar till din musik. Ansökan ska bifogas som en pdf och musiken i en länk och inte som en bifogad ljudfil. Inkompletta ansökningar kan tyvärr inte behandlas.
 
Om Nyskaparstipendiet: 
Nyskaparstipendiet vänder sig till musikskapare som ännu inte hunnit etablera sig i musikbranschen, till exempel du som går, eller nyligen avslutat en utbildning. I urvalet eftersträvar stipendiekommittén  geremässig bredd och spridning, så väl som demografisk och geografisk bredd och spridning.